Psychonaut

Fotografering och digital artwork

Hobbyförfattare

Hobbyförfattare

Det finns många viktiga beslut i livet men dessa beslut är så individuella att det aldrig blir sig lik för någon, även om de kan verka vara lika. Det finns de som väljer att bli läkare men för det är inte de det samma, de finns de som väljer samma elleverantör men var och en förbrukar sin el annorlunda. Och så finns de som väljer att skriva men var och en gör det på sitt egna sätt.

Jag, exempelvis, har valt att träna mer på mitt skrivande genom att starta denna blogg. Min
avsikt är att skriva fantasifulla texter kring ämnen jag gillar. Rymden är ett sådant exempel. Jag kanske till och med skriver en hel roman i bloggform. Vem vet vad det kan bli av det här. En sak är säker, jag har precis tagit ett beslut som många andra har tagit, att starta en blogg och skriva om ett intresse men precis som många andra beslutsfattare kommer resultaten bli unik och det är precis det som skapar den där magiska känsla som jag känner nu.

Jag heter Per-Olof Mårtensson och är en hobbyförfattare inom genre sci-fi. Jag har alltid varit
kreativ som person och orden har varit lätta att använda för att få drift på den kreativa sidan
som kännetecknar mig som person. Jag har andra artistiska ådror så som musiken där jag på en mycket grundlig nivå kan spela gitarr och även sjunga (jag har uppträtt från tid till tid). Jag har varken barn eller husdjur och ingen sambo för den delen. Jag äger en butik som säljer hobbyprylar och på hösten plockar jag svampar med några vänner.


Nu har ni fått en kort beskrivning om vem jag är och vad jag vill. Mitt hopp ör att ni som hamnar på denna blogg ska tycka om det ni läser och det ni ser och jag ska göra allt för att ni ska finna intressanta saker att läsa.


Jag önskar er alla en trevlig helg!

Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x