Psychonaut

Fotografering och digital artwork

tankar..

Hej allihopa!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag sitter och dagdrömmer i vanlig ordning och just i detta nu sitter jag och tänker på hundar. Jag är nämligen så himla sugen på att skaffa hund, jag älskar djur mer än allt och jag hade hund under hela min uppväxt. Just eftersom jag inte har någon annan egen liten familj just nu så hade det känts mysigt med en kompanjon som jag kan hänga med under dagarna i livet. Jag äger ju även själv en butik vilket betyder att jag hade kunnat ha med mig hunden på jobbet, för jag vill ju självklart inte skaffa hund och sedan behöva lämna den på hunddagis den mesta av tiden, nejnejnej. Detta är heller inget spontant som jag nyss börjat tänka på, de senaste 2 åren har jag funderat mycket på detta och tänkt på om jag är i ett stadie i livet då jag kan ta hand om en annan varelse ordentligt, om jag kan ge hunden mycket tid och om jag är redo helt enkelt. Det jag kommit fram till är att det är bättre tid nu än någonsin, jag trivs i min lägenhet, på mitt jobb, jag har allt figured out förutom någon att spendera livet med och sedan utvecklas på den fronten, i princip allt annant är färdig, så, jag tänker att jag börjar i “andra änden” och skaffar ett päls-barn först haha. 

Så det olika raserna jag kollar på är, cavalier king charles spaniel, welsh corgi och spansk vattenhund. De är alla i bra storlek, det är ordentliga hundar och inte stora råttor som jag brukar säga om chihuahuaor osv.. Men samtidigt är de inte för stora heller, jag bor ju som sagt just nu i lägenhet och jag ska ha med mig hunden på jobbet så en lagom stor känns smidigt. 

Ja vi får se, jag har kontaktat några uppfödare faktiskt och jag sitter och kollar på koppel, hundbäddar, hundtäcken, hundbur till bilen osvosv. Jag blir ju så otålig när jag verkligen vill något så jag dagdrömmer mig om att få köpa allt till en liten valp. Åh, jag hoppas!

Jaja, det var min text för idag, vi hörs nästa gång!

Welsh Corgi, Dog, Pet, Doggy, Animal, Beach


Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x