Psychonaut

Fotografering och digital artwork

FEDELTA

Hej på er!

Måste bara börja detta inlägg med att tipsa er om fedelta, jag sitter just nu inne på deras hemsida och läser om flexibla lån för lite olika framtidsplaner osv. Jag tycker dom har så tydlig och bra hemsida och det är lätt att förstå vad man håller på med, även för mig. Brukar kika in på deras blogg lite då och då också för lite råd och tips. Så, från mig till er, tips. Kanske är något som jag ska börja med här på bloggen, “veckans tips” typ, vad tycker ni?

Iallafall… hur står det till med er? Med mig är det bra, det har varit superfint väder både igår och idag så jag har faktiskt prioriterat att vara ute i det sista sommarvädret för iår dessa dagar med andra vänner som varit lediga. Så jag har istället börjar jobba några timmar tidigare för att kunna sluta jobba lite tidigare, det är en av många anledningar till varför jag älskar att mitt jobb är så flexibelt. Det passar mig som handen i handsken då jag verkligen vill och strävar efter att leva ett så flexibelt liv som det bara går! 

Imorgon blir det även då lite vardagsyx, jag och några vänner ska nämligen iväg på bio imorgon-kväll. Vi ska se på Apollo 11, det är en film som är “Utformad från en nyupptäckt trave av 65mm film, och mer än 11 000 timmar okatalogiserade ljudinspelningar tar Apollo 11 oss direkt till NASA: s mest berömda uppdrag – det som satte första människan på månen och för alltid gjorde Neil Armstrong och Buzz Aldrin till välkända namn. Sedd från astronauternas perspektiv, teamet i Mission Control och de miljontals åskådarna på marken får vi uppleva de dagar och timmar under 1969 när mänskligheten tog ett av de största stegen i vår historia.”That’s one small step for man, one giant leap for mankind.” Neil Armstrong

Visst låter det spännande?! Jag är taggad! I nästa inlägg kan jag berätta för er om det var några väl spenderade 1 timme och 33 minuter eller inte haha.

Space Station, Moon Landing, Apollo 15, James Irwin


Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x