Psychonaut

Fotografering och digital artwork

Och det gick så där…

Ja, ni kanske minns mig, jag, som pratade om valen i livet, och hur jag hade bestämt mig för att starta den här bloggen för att bli en bättre skribent. Jag som hade drömmen att vid det här läget ha skrivit det som ska bli nästa Hollywood film inom genre för fantasi och sci-fi (ja, först om kanske 15 år efter att nån upptäcker min konst). Ja, det blev kanske inte riktigt så, men det är så när livet händer. Tiden var augusti och ni fick ett inlägg från mig men runt den tiden hände mycket i mitt liv och jag var tvungen att ta en paus.

Jag blev nämligen arbetslös eller snarare sagt min butik gick inte bra. Som livet är, så fick jag stänga ner min butik och börja tänka på något annat, jag har ju alltid velat bli författare men författarjobbet ger inte stora pengar och livet kostar. Jag började tänka, ska jag skriva en roman, ska jag starta en butik med humle rea, ska jag bygga pappersflygplan, frågorna var många. Som tur är har jag fått mycket stöd från min omgivning, inte minst från vårt svenska skyddssystem. Jag har fått träna in mig på att söka jobb men även gått på nätverksträffar för entreprenörer. Jag känner mig lycklig lottad. Jag ska inte ljuga för er, jag kände mig mycket stressad under en period, livet snurrade åt vänster och jag snurrade åt höger, jag hade en svår tid, en mycket svår sådan. Dock har kriser med sig stunder som också kan bli möjligheter och i allt nätverkande har jag fått nöjet att träffa fantastiska människor som har fungerat som vägledare, stöd och framförallt inspiration, så här är jag igen, fullt med energi och redo att skriva.

Ja, jag har kommit på fötter igen, jag har en sysselsättning där jag tjänar pengar och jag har också tiden att skriva här. Livet är bra igen, livet och jag snurrar åt samma håll.

Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x