Psychonaut

Fotografering och digital artwork

Skribenten

Hej bloggen.

Idag tänkte jag bara skriva av mig lite tankar. Som jag har berättat förut, så har jag en period i livet som få önskar sig att ha och det är nämligen att jag inte har ett fast jobb. Jag har turen dock att jag har fått köra lite uppdrag åt olika folk som jobbar med inom diverse olika branscher och som behöver en skribent.

Uppdragen har varierat stort, ibland har jag blivit ombedd att skriva texter för produkter eller så kallade produktbeskrivningar, andra gånger har jag skrivit texter för ett företag som arbetar med digital marknadsföring. Så, lite har jag haft att göra, jag tror ändå att min kompetens som skribent har visat sig vara till nytta och även om inte jag sitter just nu och skriver nästa genomslaget i litteratur världen som ska leda mig till ett nobelpris, så känner jag ändå mig nöjd med att veta att jag kan göra lite pengar på att kunna vara duktig med orden. Det känns bra i själen.

Vad gäller allt annat i livet, så kan jag berätta för er att jag är nöjd med vårväder vi har haft i Sverige på senaste, det är så trivsamt som det är just nu, man blir bara glad över att vädret blir bara bättre och bättre, vilket glädjer mig något enormt. Jag har haft lite tid att umgås med min familj, vilket jag värderar jättemycket. Det finns ingen annan känsla i livet som är så bra som den känslan med att vara med sin familj. Så det är jag tacksam för.

Är det något du är tacksam för i dessa coronatider? Skriv gärna en kommentar eller två!

Hoppas ni har det fint där ute! Ta riktig bra hand om er, så hörs vi igen!

Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x