Psychonaut

Fotografering och digital artwork

Hemmafix och tidningsskribent

Hej allesammans!

Tror det är fler som jag som gått hemma under pandemin och insett saker som behöver fixas, bytas ut och förbättras i hemmet. Det som står högst upp på min priolista just nu är att byta plasttak till altan. Trots att jag bor i lägenhet så har jag en altan eftersom jag bor på markplan. Har dessutom en liten gräsplätt vilket är väldigt lyxigt. (Det är ju också en av anledningarna till att jag känner att det skulle vara passande att skaffa hund.)

Har ju egentligen aldrig varit speciellt praktiskt lagd. Gillar inte att snickra, måla eller sånt som innebär användning av verktyg. Vill nog inte påstå att jag har tummen mitt i handen, men dom få gånger jag har försökt så har det inte gått över förväntan om man säger så. Därför, så här vid 55 år ålder, så är jag klok nog att lämna bort sånna här arbetsuppgifter till människor som faktiskt jobbar med det. Däremot är jag bra på att ta beslut och göra slag i saken, så har redan bokat in en firma som ska komma och fixa taket åt mig.

Jag har i alla fall klurat vidare på hur jag ska utveckla hobbyskrivande mer och kommit fram till att det vore roligt att få skriva små artiklar eller krönikor för någon tidning. Mitt intresse för rymden skulle ju kunna vara lämpligt ämne. Så denna eftermiddagen ska jag sitta och leta upp tidningar som skriver om just rymden och skicka min intresseanmälan. Tycker det är viktigt att våga testa och inte styras av sina rädslor. Man vet ju aldrig vad för möjligheter som skulle kunna dyka upp. Idag kan lika gärna vara dagen som förändrar mitt liv. Vem vet?

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och sätta mig i solen på altanen. Önskar er en fortsatt härlig dag!

// Per Olof

Björn

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Read also x